tisdag 11 oktober 2016

Kurs Grunden i montering

NÄR: torsdagen 10 november klockan 18.00–20.30
KOSTNAD: 375 kr, kursdokumentation, kaffe, te och smörgås ingår

Montering är väl inte det vi stickare tycker är allra roligast, vet att det finns stickare som undviker vissa projekt just i rädslan av att tvingas sy ihop.

Det finns många knep hur man undviker sömmar och montering, men ibland måste man ju bara sammanfoga några delar och då är det ju kul om sömmarna blir snygga och inte förstör helhetsintrycket efter många stickade maskor.

Under kvällen går Maria igenom hur man gör snygga sömmar, syr maskstygn och gör bra kantmaskor att sy i. Hon delar med sig av sina tips och trix.

Du kommer att få en liten hemläxa att göra innan kurstillfället, så att du har något att öva på själv. Du får gärna även ta med ett projekt där du har monteringsproblem så ger jag råd.

Vid anmälan skickas en bekräftelse och vid betalning får du vidare information om vad du bör ha stickat upp samt vad som kan vara bra att ha med sig.

KURSLEDARE: Maria Gustafsson Maria Gustafsson är stickproffs och bloggar på mariasgarn.se . Hon gör mycket egen design och är en van kursledare inom stickning.

 Anmälan till kurserna gör du i butik, via mejl eller telefon. Anmälan är bindande och giltig när du betalat avgiften. Avgiften sätts in på bankgiro 5036-1815 eller via swish 123 368 08 40. Betalning ska ske senast 5 bankdagar efter anmälan. ANMÄL DIG HÄR>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar