söndag 1 maj 2016

Workshop med Linnéa Öhman och koftan Siri

Kom igång med koftan Siri!


Nu har du chansen att träffa fantastiska stickdesignern Linnea Öhman, som kommer till Garnadiset och visar sina bästa tips och trix till hennes kofta Siri!


Koftan Siri stickas uppifrån och ned helt utan sömmar med ett vackert bladmönster över oket.  Att sticka uppifrån-och ned har blivit mycket populärt och underlättar så mycket!
Du slipper den tråkiga monteringen
Du kan anpassa längden på plagget så det passar dig.
Du kan även prova plagget under arbetets gång.
Det vackra bladmönstret består av korsade maskor.

Under kvällen går Linnéa bl.a igenom uppbyggnaden av koftan, upplockning av maskor och vriden resår. Att förstå sig på mönstret kan vara lite klurigt så under kvällen stickar vi en provlapp och går igenom diagrammet.


Denna workshop passar dig som kan sticka sedan innan och vill avancera dig till ett större projekt med diagram och okstickning. (semesterprojektet?) Se kvällen som ett starta-upp tillfälle för koftan Siri eller en inspirationskväll till ditt nästa koft-projekt..
Tag med ett garn som du gillar att arbeta i. Du kan även köpa material i butiken. Under kursdagen får du som deltagare 10% rabatt på hela sortimentet. (kan ej kombineras med andra erbjudanden)


Var: Garnadiset, Bandhagsplan 14, Bandhagens centrum
Buss: 173 och 161
Tunnelbana: grön linje mot Hagsätra, station Bandhagen
När: Tisdag 17:e maj, kl: 18.15-20.45
Kostnad: 250 kr/ deltagare. Då ingår beskrivning på Siri (i mejl- och pappersformat), kaffe, te och smörgås.


Anmälan gör du i butik, mejl eller telefon. Anmälan är bindande och giltig när du betalat avgiften. Avgiften sätts in på bg 5036-1815 eller swish 123 368 08 40. Ange namn vid betalning så jag ser vem som betalat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar