fredag 3 februari 2017

Workshop i Färglära för stickare

Nu är det bokat och klart! Den 23:e februari kommer Johanne Ländin till Garnadiset och håller en workshop i Färglära för stickare.
Detta ämne är så intressant! Hur många gånger har jag tyckt att jag valt ut de rätta färgerna till mitt projekt. Nystanen är så fina när de ligger tillsammans. Det kan ju inte gå fel! Och när jag stickat en bit upptäcker jag att det inte alls blev så fint. Färgerna kom inte alls till sin rätt. Varför blir det så? Hur ska man tänka med färgerna och vad bör man se upp för? Ja, färger är så intressant.. Och under denna kväll är det färg i fokus!

Hoppas ni är lika intresserade som jag!

Här kommer informationen:

Workshop i Färglära för stickare

NÄR: torsdag 23:e feb, kl 18.30 –21.00
KOSTNAD: 300 kr, fika med smörgås ingår
KURSLEDARE: Johanne Ländin

Vi startar kvällen med en kort lektion färglära och hur man ska tänka när man ska kombinera garner i flerfärgsstickning. Johanne har med sig plagg på både lyckade och misslyckade färgkombinationer.
Vi kommer även att sticka små prover med olika restgarner och sedan diskutera hur resultaten blev.

Har du något stickat du vill visa upp? Ta gärna med dig det så kan vi prata om det- vad blev bra, vad blev mindre bra?
Till kvällen behöver du ha med dig tre små nystan med restgarner i färger du tror passar ihop och ett par som skiljer sig mycket från de första tre. Välj garn hemifrån eller köp i butiken, under kursdagen ges 10% rabatt på hela sortimentet.

Kursledare Johanne Ländin, även känd som Born to Knit brinner för just långsam och krånglig stickning. Du har säkert sett hennes fina flerfärgsmönstrade design, bl.a den populära Mysteriemössan 2016. Hon är även en av rösterna i omtyckta podden Nördic Knitting.

ANMÄL DIG HÄR>>
Anmälan till kurserna gör du i butik, via mejl eller telefon. Anmälan är bindande och giltig när du betalat avgiften. Avgiften sätts in på bankgiro 5036-1815 eller via swish 123 368 08 40. Betalning ska ske senast 5 bankdagar efter anmälan. Vid anmälan godkänner du också villkoren för deltagande av kurs.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar